spot_img

Hvor længe kan forsvarschefen lade Hæren vente på en regulær chef?

ANALYSE: Sagerne om inhabilitet og nepotisme i Forsvarsministeriets og Forsvarets top fortsætter langt ind i 2019. Hærchef Hans-Christian Mathiesen må holde jul uden at vide, om der bliver rejst sigtelse mod ham, og derudover fortsætter efterforskningen omhandlende finansdirektør AE. Mulig ny sag på vej mod topofficer i en af Forsvarsministeriets styrelser.

Et rædselsefterår. Sådan kan man med ro i sjælen beskrive det stormvejr, som Forsvarsministeriets topledelse sammen med forsvarsledelsen i oktober og november så sig selv kastet ud i. Urolighederne begyndte, da dette medie med artiklen ”H.-C. Mathiesen gik på isen” afdækkede en alvorlig sag om mulig magtmisbrug og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer