spot_img

Statsministeriet fralægger sig ansvar i sag om Thomas Ahrenkiel

Departementschefen i Forsvarsministeriet fortalte ikke den fulde historie, da han i september 2016 havde en samtale med departementschefen i Statsministeriet om sit hemmelige forhold til kommunikationschefen i Forsvarsministeriet. Statsministeriet sanktionerede således ikke at dække over inhabilitet, skriver Politiken torsdag.

Kammeradvokaten konkluderede for nylig i et såkaldt notat, at det ikke skulle sanktioneres efter tjenestemandsloven, da departementschef Thomas Ahrenkiel fra Forsvarsministeriet gennem næsten et år hemmeligholdt sit forhold til ministeriets kommunikationschef. Men Thomas Ahrenkiel var inhabil og burde have orienteret sin minister, fordi departementschefen sad...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer