spot_img

Forsvarets Efterretningstjeneste: Rusland kan påvirke folketingsvalget

Det kan ikke udelukkes, at Rusland vil forsøgte at påvirke det danske folketingsvalg, som de har gjort det i USA og Frankrig. Det er en af konklusionerne FEs årlige risikovurdering, der også peger på cyberangreb og islamistisk terror som trusler mod Danmark.

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) udgav tirsdag sin årlige risikovurdering, der skitserer de trusler fra udlandet, Danmark aktuelt står overfor. Og det er ikke en helt enkel sag at identificere truslerne mod Danmarks sikkerhed, fremgik det ved et pressemøde på Kastellet i forbindelse med udgivelsen.

”Det trusselsbillede, vi ser i disse år, er globalt. Det bliver stadig mere komplekst, og på en række områder er det...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer