spot_img

Forsvarschef opfordrer til anonyme henvendelser i Forsvarsavisens leder

Forsvarschefen ville ikke iværksætte en undersøgelse af hærchef H.-C. Mathiesens påståede magtmisbrug, fordi anklagerne fremført i OLFI bl.a. kom fra anonyme kilder. I det nye nummer af Forsvarsvisen opfordrer forsvarschefen nu medarbejderne til anonymt at fortælle om kritisable forhold.

Sagerne om mulig nepotisme og inhabilitet i Forsvaret begyndte med en artikel i OLFI den 18. oktober. Dengang affejede forsvarschef Bjørn Bisserup anklagerne mod hærchef og generalmajor Hans-Christian Mathiesen med, at forsvarschefen havde sat sig grundigt ind i sagen og ikke kunne se, at der var noget at komme efter. Udsagn fra anonyme kilder gav han ikke meget for. Her er et uddrag af, hvad...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer