spot_img

Det kan da godt være, at der var fejl i Kammeradvokatens notat – og hvad så?

Forsvarsministeriet ser ingen problemer i, at der var en dokumenteret fejl i Kammeradvokatens notat om forsvarschef Bjørn Bisserup. Konklusionen i notatet er på trods af fejlen den samme, skriver Forsvarsministeriet, som hverken beklager eller stiller op til interview. Ifølge juraprofessor Sten Bønsing optræder Forsvarsministeriet i strid med ombudsmandens anbefalinger.

Et træk på skuldrene. Sådan kan man bedst beskrive Forsvarsministeriets reaktion på OLFIs afdækning af, at der i Kammeradvokatens notat om forsvarschef Bjørn Bisserup optræder en dokumenteret fejl. Notatet omhandler Bjørn Bisserups rolle i forbindelse med sønnens optagelse på Hærens Officersskole i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer