spot_img

Forsvaret forbereder sig på fremtidens krig ved stort anlagt konference

”Vi er nødt til at forberede os på ting, man ikke kan forberede sig på,” lød det fra kryptisk fra admiral Henrik Ryberg, da han i går bød velkommen til Forsvarsakademiets signaturkonference på Svanemøllen Kaserne. Her gav en række akademikere fra ind- og udland deres bud på, hvordan krig kan se ud i fremtiden – og hvordan man bør forberede sig på den.

Hvor stor en rolle kommer kunstig intelligens til at spille på fremtidens slagmarker? Hvordan gribes asymmetrisk krigsførelse bedst an, og hvordan identificeres fjenden i det hele taget på en slagmark, der i dag ikke længere kun er fysisk?

Spørgsmålene var mange og de definitive svar relativt få, men det skortede...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer