spot_img

»NAVN er meget egnet og svær at argumentere udenom ved opslag«

Chefen for Marinestaben vidste, at der i august var en bedre kandidat end kommandør Anders Friis til stillingen som chef for 2. Eskadre. Derfor anbefalede han en beordring frem for opslag, så Anders Friis kunne få stillingen. Kammeradvokatens notat om personaledirektør Laila Reenberg ruller hele forløbet ud.

Kommandør Anders Friis var ikke den bedst egnede til stillingen som chef for 2. Eskadre. Det afslører kontreadmiral Torben Mikkelsen i det notat om personaledirektør Laila Reenberg, som Forsvarsministeriet torsdag offentliggjorde. Kammeradvokaten “frikender” som statens advokat Laila Reenberg for mistanken om brud på forvaltningslovens regler om inhabilitet, da hendes...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer