spot_img

Auditørkorpset indleder undersøgelse af mistanke om nepotisme i Hærstaben

Forsvarsministeriets Auditørkorps er gået i gang med en undersøgelse af, hvad der er op og ned i sagen om mulig nepotisme i Hærstaben. Undersøgelsen skal afdække, om auditørerne vil indlede en regulær efterforskning. Forsvarsordfører glæder sig og undrer sig samtidig over forsvarschefens ageren.

Forsvarschef Bjørn Bisserup vil ikke undersøge sagen om mulig nepotisme begået af hærchef Hans-Christian Mathiesen i forbindelse med dennes kærestes optagelse på nogle af Forsvarets mest eftertragtede uddannelser. Men det vil Forsvarsministeriets Auditørkorps, som allerede fredag på eget initiativ valgte at indlede en forundersøgelse af sagen om generalmajorens påståede...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer