spot_img

Hvad kan soldater og generaler lære af spillemanden Kim Larsen?

NEKROLOG: Ud over at være en folkekær sangskriver var Kim Larsen en samfundsrevser, der aldrig lod sig forblænde af penge og prestige. Spillemanden gav troen på, at der stadig er folk med integritet i samfundet, og selv om han var imod Danmarks deltagelse i diverse krige, respekterede han soldaterne.

Denne uge er der sagt og skrevet meget om Kim Larsen. Den folkekære musiker, spillemand og troubadour døde søndag 72 år gammel efter længere tids sygdom med prostatakræft. Fra aviser og netmedier til radio og tv har tekster og toner om og med Hr. Larsen mødt os ugen igennem. Hvem har ikke begået et opslag på Facebook med anekdoter om oplevelser i livet, som knytter sig til en...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer