spot_img

Hov, hvad strider mod uniforms-bestemmelserne på dette billede?

Forleden offentliggjorde OLFI en artikel om kontreadmiral Henrik Rybergs ansættelsesforhold. Artiklen fik en del til at studse. Ikke så meget over indholdet af artiklen, men mere over en detalje på billedet. Kan du se, hvad der er galt? Nu er detaljen rettet.

Egentlig handlede artiklen om, hvorfor kommandør Henrik Ryberg havde fået en varig udnævnelse til kontreadmiral, da han i foråret overtog som chef for Forsvarsakademiet. Men for nogle var det en helt anden detalje, der fangede deres interesse.

“Kim Richardt Olsen, ser du samme detalje som jeg, uden at vi bør vække nationen?,” spurgte Lars Dalsgaard på Facebook, og så fulgte der en række indforståede kommentarer.

Læs...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer