spot_img

Rigsrevisionen og ekspert retter hård kritik af Forsvarets it-sikkerhed

Rigsrevisionen finder det utilfredsstillende, at der stadig er mangler i it-sikkerheden hos Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Forsvarets holdning til it-sikkerhed er skræmmende umoden, mener ekspert.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har stadig rod i it-sikkerheden. Sådan lyder kritikken ifølge Rigsrevisionens statsregnskab for 2017. I statsregnskabet står der, at ”Rigsrevisionen finder det utilfredsstillende, at Forsvarsministeriet efter fire år stadig har mangler i it-sikkerheden.”

FMI bliver blandt andet kritiseret for, at styrelsen ikke rydder ikke op i brugerkonti og ikke regelmæssigt kontrollerer, om fremmed udstyr har eller er...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer