spot_img

Internationale specialstyrker indleder jagten på fjendtlige trolde i Jylland

I dag begynder øvelsen Night Hawk for alvor med deltagelse af 1.800 specialoperations- og konventionelle styrker fra 10 nationer. Temaet er hybrid krigsførelse, cyber og fake news, og øvelsen kommer til at foregå både i militært og civilt terræn. Chefen for Specialoperationskommandoen fortæller om øvelsen.

Peter Boysen er generalmajor og chef for Specialoperationskommandoen. Foto: Forsvaret

De kommer til at larme. Og de kommer til at brede sig – til lands, til vands og i luften. I de kommende 10 døgn afvikler Specialoperationskommandoen (SOKOM) den store øvelse Night Hawk med deltagelse 1.800 specialoperationssoldater og konventionelle styrker fra 10 lande i form af Østrig,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer