spot_img

Peter Viggo Jakobsen: Det nye ansøgningssystem virker ikke

Sagen om kommandør Anders Friis’ beordring i stillingen som chef for 2. Eskadre illustrerer, at det nye ansøgningssystem ikke virker efter hensigten. Det mener Peter Viggo Jakobsen fra Forsvarsakademiet. Laila Reenberg ønsker som direktør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse ikke at kommentere sagen yderligere.

Sagen om beordring af kommandør Anders Friis i stillingen som chef for 2. Eskadre i Korsør rejser en lang række af spørgsmål, som det bliver sværere og sværere at finde svar på i toppen af Forsvarets ledelse. Beordringen har vakt opsigt, fordi Anders Friis er gift med Laila Reenberg, som er direktør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, og fordi stillingen...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer