spot_img

Danske sprogofficerer fra mission i Ukraine er ikke inviteret til flagdag

Siden 2016 har Forsvaret haft en række sprogofficerer udsendt på mission i Ukraine som et led i den canadiske træningsmission Operation Unifier. Sprogofficererne er udsendt på tjenesterejse, får ikke veteranstatus og er ikke inviteret til flagdag i morgen. Formanden for officerernes fagforening rejser kritik.

Når Danmark onsdag fejrer landets veteraner, er der en lille gruppe tidligere udsendte, som ikke er inviteret med til fest. Det drejer sig om de sprogofficerer, der som Danmarks tolkebidrag og hjælp til Ukraine har deltaget i den igangværende canadiske træningsmission Operation Unifier i Lviv i den vestlige del af Ukraine.

Siden 2016 har danske sprogofficerer været udsendt...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer