spot_img

Rigtige venner

ANALYSE: Mandagens topmøde i Helsingfors udstillede den afgrundsdybe mistillid mellem præsident Trump og hans egne efterretningstjenester. Præsidenterne for USA og Rusland optrådte som nye bedste venner, og hjemme i USA kalder selv fremtrædende republikanere mødet for ”vanærende”. I Europa giver mødet anledning til alvorlige bekymringer.

Rusland fylder meget i disse år. Man kan bare nævne annekteringen af Krim, indblandingen i det amerikanske præsidentvalg og forsøg på det samme i Brexit-afstemningen og præsidentvalget i Frankrig. Der var giftgasangrebet i marts mod den tidligere russiske spion, Sergej Skripal, i britiske Salisbury, den russiske støtte til...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer