spot_img

Gik Danmark kun ind i Afghanistan for at undgå at bruge 2 pct. på forsvar?

ANALYSE: Denne uges Nato-topmøde udviklede sig til en parade af pinligheder. Mest opsigts­vækkende var dog ikke den amerikanske præsidents tirader mod Europa, men statsministerens retfærdiggørelse af ikke at bruge 2 pct. af bnp på forsvar ved at fremhæve antallet af døde, danske soldater i Afghanistan.

Hvorfor gik Danmark egentlig ind i Afghanistan? Det spørgsmål må man stille sig selv efter denne uges Nato-topmøde i Bruxelles, som udviklede sig til en parade af pinligheder, hvor den danske statsminister pludselig argumenterede med døde soldater i Afghanistan for ikke at betale 2 pct. af bnp på forsvar.

Det kom ikke som nogen overraskelse, at den amerikanske præsident...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer