spot_img

Nådig implementeringsplan koster 20-30 civilansatte jobbet i Forsvaret

BAGGRUND: Forsvaret undgår ifølge forsvarschefen at afskedige militært personel i den implementeringsplan, som han mandag præsenterede for Forsvarets chefer. Specialoperationsstyrkerne skal have 50 pct. flere operatører, og i alt vokser antallet af militært personel med 1.000 medarbejdere.

Der var ikke de store overraskelser, men dog uddybende detaljer, da forsvarschef Bjørn Bisserup mandag briefede cheferne i Forsvaret om indholdet af forsvarsforligets implementeringsplan. I løbet af de kommende dage vil de orientere Forsvarets ansatte om indholdet af planen, som i det store og hele har været kendt længe.

Mest opsigtsvækkende er beskeden om, at Forsvaret undgår fyringer...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer