spot_img

Her kan du læse forsvarschefens samlede implementeringsplan

DOKUMENTATION: Implementeringsplanen beskriver de overordnede forhold omkring Forsvarets organisation, personel, kapaciteter i alle tre værn, Specialoperationskommandoen, Arktisk Kommando, værnepligtige, reserven, logistiktjenesten, uddannelse og skoler, administrative fællesskaber og geografi. Læs den samlede plan her.

ORIENTERING
Indhold af nyt forsvarsforlig
OVERORDNET
  • Der ligger nu en plan for implementering af forsvarsforliget 2018-2013. Den beskriver, hvordan Forsvaret organiseres, enheder opbygges, og nyt materiel forudses indfaset.
  • Samlet set betyder implementeringen af de forskellige tiltag, at Forsvaret med udgangen af forligsperioden vil have flere soldater, en mindre...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer