Kommandørkaptajn fastholder uskyld i sag om udlæg på stripklub

0
Støtteskibet "Absalon" er det første af to ens skibe i Absalon.-klassen. Arkivfoto: Forsvaret

Ankesagen mod en 51-årig kommandørkaptajn er gået i gang i Østre Landsret. Den højtstående søofficer fastholder, at hans private kreditkort og det udleverede eurocard fra Forsvaret blev misbrugt, da han i november 2016 besøgte den eksklusive stripklub Stiletto Gentlemens Club på Malta.

Ankesagen mod en 51-årig kommandørkaptajn, som er tiltalt for mandatsvig, forsøg på bedrageri og pligtforsømmelse,  er gået i gang i Østre Landsret. Den højtstående søofficer fastholder, at hans private kreditkort og det udleverede eurocard fra Forsvaret blev misbrugt, da han i november 2016 besøgte den eksklusive stripklub Stiletto Gentlemens Club på Malta. Det skriver Dagbladet Køge.

Læs også: Havneophold resulterede i 60 dages betinget fængsel for mandatsvig

Kommandørkaptajnen er tiltalt for at misbruge Forsvarets tjenestekort dels ved betalinger på stripklubben og dels ved at hæve 17.000 kroner i kontanter i hæveautomaten lige uden for klubbens dør og efterfølgende forsøge at dække over det ved at gøre indsigelser over både dette beløb og knap 24.000 kroner, som, han mener, uberettiget er blevet trukket på hans private kreditkort.

Kommandørkaptajnen blev kendt skyldig i sagen i Retten i Roskilde i januar. Her blev han idømt 60 dages betinget fængsel. Han har været suspenderet fra tjeneste siden november 2017.

Sagen føres af Forsvarets Auditørkorps. Der ventes at falde dom den 14. juni.

guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Læs alle kommentarer