spot_img

Lars R. Møller: “Ny uddannelse for specialstyrker var og er hul i hovedet”

INTERVIEW: Oberst Lars R. Møller tvivler på, at Specialoperationskommandoen sparer noget ved at lægge uddannelsen om for Jægerkorpset og Frømandskorpset. Jægerkorpsets problemer kunne korpset have løst selv uden at involvere Frømandskorpset, mener obersten, og ifølge ham har Jægerkorpset en del at lære af Frømandskorpset.

Det ender ikke i den katastrofe, som var på tegnebrættet i efteråret. Men den nye uddannelse for specialoperationsstyrkerne, som OLFI kunne beskrive i sidste uge, er stadig ”hul i hovedet”. Det mener den pensionerede oberst Lars R. Møller, som har et indgående kendskab til specialoperationsstyrkerne og i fjor udkom med bogen ”Specialoperationer”...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer