spot_img

Hyldgaard: “Vi er nødt til at sikre en bedre udnyttelse af ressourcerne”

INTERVIEW: Michael Hyldgaard er oberst og vicechef i Specialoperationskommandoen (SOKOM). Ifølge ham kan man med den nye specialoperationsuddannelse få flere operatører uddannet på kortere tid med færre midler – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og så afviser han, at Jægerkorpset har eller har haft et kulturproblem.

Kritikerne har været endog yderst skeptiske. Siden OLFI i december kunne afsløre Specialoperationskommandoens planer om at slå Jægerkorpsets og Frømandskorpsets optagelse og grunduddannelse sammen med henblik på at få flere operatører på kortere tid for færre penge, har debatten raset internt i de to korps – og eksternt bl.a. på Facebook og her på...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer