spot_img

Natos største udfordring hedder i øjeblikket Recep Tayyip Erdogan

ANALYSE: Den tyrkiske præsident Erdogan udfordrer fællesskabet i Nato ved at angribe USA’s kurdiske allierede i det nordlige Syrien med tyske kampvogne og true med krig mod eventuelle amerikanske soldater på grænsen. Men også et potentielt tyrkisk køb af russiske missiler udfordrer sammenholdet i Nato.

Hvad skal man dog med fjender, når man har en allieret som den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan? Det spørgsmål har de formentligt stillet sig selv mere end en enkelt gang i Nato-hovedkvarteret i Bruxelles og i regeringskontorerne rundt om i alliancens hovedstæder.

I løbet af den seneste uge har tyrkiske militærstyrker været indsat i en offensiv i det nordlige Syrien...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer