spot_img

Hjælp med at svare på ni spørgsmål om fremtidens OLFI

Debatindlæg

Debatindlægget er udtryk for skribentens egne holdninger.

Hvad mener du om OLFI? Er du villig til at betale for det journalistiske indhold, og skal OLFI indlede et samarbejde med et etableret medie? Hjælp med at svare på et par spørgsmål om fremtidens OLFI. Det tager under 5 minutter!

Om lidt over en måned har OLFI sejlet i det danske mediehav i to år. Det går godt, og fremtiden tegner lys. Læsertallene vokser, og det samme gør debatten så småt. Men det koster penge at producere journalistik, og OLFI går derfor med overvejelser om at udvide forretningen for at få økonomien til at hænge sammen.

I den forbindelse har jeg brug for din hjælp. Det vil være af stor betydning, hvis jeg kan få dig til at bruge under 5 minutter på at besvare denne lille læserundersøgelse, som du finder under billedet. Den handler både om indhold og lysten til at betale for det journalistiske indhold (debat vil altid være gratis). Jeg håber, at du vil være med. På forhånd mange tak!

Har du problemer med at åbne læserundersøgelsen in din browser (virker ikke på Safari i iPhones), kan du klikke her.

Create your own user feedback survey

Andre læste også

Sådan styrker vi effektivt Hjemmeværnet uden at bruge milliarder

BLOG. Hjemmeværnet er ofte blevet overset i diskussionerne om styrkelsen af Forsvaret og har heller ikke fyldt meget i den offentlige samtale om det nye forsvarsforlig. Niels Klingenberg Vistisen præsenterer her en række konkrete forslag til, hvordan Hjemmeværnet hurtigt og effektivt kan styrkes uden milliardinvesteringer. Jeg har ad flere omgange...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer