Hjælp med at svare på ni spørgsmål om fremtidens OLFI

0
En dansk C130-J Herkules transportfly passerer Storebæltsbroen på vej fra Roskilde til Flyvestation Skrydstrup under Forsvarschefens Sikkerhedspolitiske Kursus i september 2011. Foto: Ernstved

Hvad mener du om OLFI? Er du villig til at betale for det journalistiske indhold, og skal OLFI indlede et samarbejde med et etableret medie? Hjælp med at svare på et par spørgsmål om fremtidens OLFI. Det tager under 5 minutter!

Om lidt over en måned har OLFI sejlet i det danske mediehav i to år. Det går godt, og fremtiden tegner lys. Læsertallene vokser, og det samme gør debatten så småt. Men det koster penge at producere journalistik, og OLFI går derfor med overvejelser om at udvide forretningen for at få økonomien til at hænge sammen.

I den forbindelse har jeg brug for din hjælp. Det vil være af stor betydning, hvis jeg kan få dig til at bruge under 5 minutter på at besvare denne lille læserundersøgelse, som du finder under billedet. Den handler både om indhold og lysten til at betale for det journalistiske indhold (debat vil altid være gratis). Jeg håber, at du vil være med. På forhånd mange tak!

Editor Ernstved bylinephoto

Har du problemer med at åbne læserundersøgelsen in din browser (virker ikke på Safari i iPhones), kan du klikke her.

Create your own user feedback survey

guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Læs alle kommentarer