spot_img

Hjælp med at svare på ni spørgsmål om fremtidens OLFI

Hvad mener du om OLFI? Er du villig til at betale for det journalistiske indhold, og skal OLFI indlede et samarbejde med et etableret medie? Hjælp med at svare på et par spørgsmål om fremtidens OLFI. Det tager under 5 minutter!

Om lidt over en måned har OLFI sejlet i det danske mediehav i to år. Det går godt, og fremtiden tegner lys. Læsertallene vokser, og det samme gør debatten så småt. Men det koster penge at producere journalistik, og OLFI går derfor med overvejelser om at udvide forretningen for at få økonomien til at hænge sammen.

I den forbindelse har jeg brug for din hjælp. Det vil være af stor betydning, hvis jeg kan få dig til at bruge under 5 minutter på at besvare denne lille læserundersøgelse, som du finder under billedet. Den handler både om indhold og lysten til at betale for det journalistiske indhold (debat vil altid være gratis). Jeg håber, at du vil være med. På forhånd mange tak!

Har du problemer med at åbne læserundersøgelsen in din browser (virker ikke på Safari i iPhones), kan du klikke her.

Create your own user feedback survey

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer