spot_img

Forsvarsministeriets selvudløste bombe overdøver lyden fra F-35

ANALYSE: Forsvarsministeriets forkerte svar til Folketinget, hemmeligholdelse af en penibel rapport om støjgener ved Flyvestation Skrydstrup og pålæg om tavshed til de berørte borgere afslører alvorlige interne ministerielle brist og får ministeriet til at fremstå magtfuldkomment. Men det er et helt andet forhold, som bør få ministeren til at bekymre sig.

Embedsmænd i Forsvarsministeriet har selvudløst noget af en bombe, som allerede har forrettet stor skade på forsvarsministerens troværdighed med omfattende følgeskader og collateral damage på ministeriets i forvejen udfordrede omdømme. I løbet af de seneste dage har Jyllands-Posten afdækket en historie, som har fået...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Svend-Erik Hansen
Læser
Svend-Erik Hansen
7. december 2017 9:55

Den egentlige bombe er, at man placerer flyene i Skrydstrup og f.eks. ikke i Karup.

Niels Ibsen
Læser
Niels Ibsen
6. december 2017 23:02

Holland får måske ikke råd til 3 af de 37 planlagte F-35’ere. Var det ikke en mulighed at Danmark bød på de 3 fly og derved mindskede det spænd hvor vi ikke kunne deltage i internationale missioner ? Det ville samtidig betyde at vi endte op med 30 fly istedet for 27. Noget der unægteligt ville øge robustheden i kampflyflåden.