spot_img

Forskere og debattører i Forsvaret oplever pres for at tie

Det er ikke kun i Norge, at forskere og debattører inden for Forsvaret oplever et pres for at lægge bånd på sig selv. Det sker ofte for forskerne på Forsvarsakademiet, og senest har bloggeren Niels Vistisen fået ørerne i maskinen, efter at han stillede spørgsmålstegn ved det fornuftige i at have en specialoperationskommando i et land som Danmark.

Man skal tænke sig godt om, før man blander sig i den offentlige debat om det danske forsvar. Det oplever både civile og militære forskere på Forsvarsakademiet, og det oplever de meningsdannere, som i et forsøg på netop at puste liv i debatten tør fremføre politisk ukorrekte forslag og holdninger. Senest er det gået ud over...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer