spot_img

S giver gerne forsvarschefen helhedsansvaret tilbage

INTERVIEW: Forsvarsordfører Henrik Dam Kristensen fra Socialdemokratiet vil ikke sætte sig imod, hvis Forsvaret og Forsvarsministeriet har ønsker om at ændre Forsvarets organisation, så forsvarschefen igen får helhedsansvar for personel, materiel og ejendomme. Ordføreren bakker op om budgetanalysen og forudser et forholdsvis nemt forsvarsforlig.

Hvis Forsvaret og Forsvarsministeriet ønsker at omorganisere sig og give forsvarschefen mere helhedsansvar, så stiller Socialdemokratiet sig ikke i vejen. Det siger partiets forsvarsordfører og tidligere minister, Henrik Dam Kristensen. Gennem den seneste tid har der været en voksende kritik af de civile styrelser under...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Brian Hvilshøj
Læser
Brian Hvilshøj
10. november 2017 21:58

Det undre mig en anelse, hvis ingen har kommenteret at den nuværende organisation netop gør at ledelsesansvaret bliver diffust og fagligheden forsvinder. Organisationen med de syv små dværge gør jo netop, at ingen rigtigt har ansvaret, og der er risiko for intern kamp mellem styrelserne.

allan bartroff
Læser
allan bartroff
8. november 2017 14:01

For en aldeles læg men interesseret læser er det et smukt eksempel på Parkinsons lov (jo mindre men mere overskuelig beslutning jo større engagement): fremhævelse af en mulig 0,4 mio besparelse på email vs. x mia. i budgetoverskridelse på kampfly – der bare tages til efterretning