spot_img

OLFI bekender kulør og lancerer samarbejdet BRAVO-TWO-BRAVO

KOMMENTAR: I dag offentliggør OLFI sit nye værdigrundlag og lancerer samtidig BRAVO-TWO-BRAVO, som er et samarbejde med erhvervslivet om at udbrede kendskabet til Forsvaret og skabe debat om Danmarks sikkerhedspolitik.

OLFI har eksisteret som frit og uafhængigt medie gennem mere end halvandet år. Det går godt, og læsertallene vokser. Samtidig er det ingen hemmelighed, at det tager tid at skabe en sund og frugtbar forretning. OLFI har derfor analyseret mulighederne for at udvide sit forretningsområde.

Det sker i dag med lanceringen af BRAVO-TWO-BRAVO. Navnet dækker over betegnelsen business to business eller B2B udtalt med brug af det fonetiske alfabet. B2B er den internationale betegnelse for virksomheder, der laver forretninger med hinanden. BRAVO-TWO-BRAVO er et samarbejde mellem OLFI og virksomheder inden for dansk erhvervsliv, som ønsker at engagere sig i forsvarssagen. OLFI er ingen interesseorganisation, men et frit og uafhængigt medie, som ikke desto mindre har nogle sammenfaldende interesser med forsvarsvenlige virksomheder.

På baggrund af det nye initiativ finder OLFI det vigtigt at deklarere sit holdningsmæssige ståsted. Det har OLFI formuleret i et nyt værdigrundlag, som du kan finde i topmenuen under “OM OLFI”. Værdigrundlaget slår fast, at “OLFIs værdier bygger på et demokratisk grundsyn og troen på, at et troværdigt forsvar og beredskab funderet på internationale alliancer er den bedste garanti for fred og sikkerhed”. Videre kan man læse, at “OLFI ønsker at udbrede kendskabet til dansk forsvars- og sikkerhedspolitik i den brede befolkning og skabe grobund for en fri, åben og livlig debat”.

OLFI ønsker at fremme offentlig debat om Forsvaret

Ved at deltage i BRAVO-TWO-BRAVO bidrager de involverede virksomheder til den demokratiske udvikling ved at støtte OLFIs mission om at skabe opmærksomhed og debat om dansk forsvars- og sikkerhedspolitik. Samtidig forpligter OLFI sig over for hver enkelt virksomhed til som minimum at deltage som oplægsholder, ordstyrer eller paneldeltager i ét årligt arrangement for medarbejdere eller samarbejdspartnere med dansk forsvars- og sikkerhedspolitik på dagsordenen. Alle virksomheder i samarbejdet BRAVO-TWO-BRAVO får – såfremt de ønsker det – deres logo på OLFI og kan desuden frit vælge, om de offentligt ønsker at oplyse om samarbejdet med OLFI.

Lanceringen af BRAVO-TWO-BRAVO har et tosidet formål. Først og fremmest handler det om rent økonomisk at sikre OLFIs fremtidige virke og udvikling. Et medlemskab af BRAVO-TWO-BRAVO kan derfor ses som en økonomisk støtte til et nichemedies ønske om at bedrive undersøgende journalistik til gavn og glæde for det danske demokrati og samfund. Virksomheder i BRAVO-TWO-BRAVO skal dog acceptere OLFIs uafhængighedserklæring og kan således ikke købe sig til positiv omtale.

Samarbejdet i BRAVO-TWO-BRAVO har endvidere til formål at få virksomheder i Danmark til at forholde sig til den sikkerhedspolitiske situation og skabe større forståelse for Forsvarets virke blandt erhvervsaktive borgere på tværs af landsdele og brancher. Gennem møder med civile borgere og medarbejdere ved arrangementer rundt om i landets virksomheder håber OLFI at kunne være med til at sætte tanker i gang, skabe holdninger, rykke ved opfattelser og udfordre forestillinger om dansk forsvars- og sikkerhedspolitik og forhåbentlig motivere flere til at deltage i den offentlige debat.

Mener du, at din virksomhed skal være med i BRAVO-TWO-BRAVO, kan du kontakte redaktøren på 31 36 20 60 eller skrive en mail på info(a)olfi.dk.

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer