Medarbejder dræbt ved ulykke på Søværnets støtteskib “Absalon” 

0
Støtteskibet "Absalon" er det første af to ens skibe i Absalon.-klassen. Arkivfoto: Forsvaret

En marineoverkonstabel har mandag mistet livet ved en ulykke om bord på Søværnets skib Absalon. Det skriver Forsvaret i pressemeddelelse.

En marineoverkonstabel om bord på støtteskibet Absalon har mandag eftermiddag mistet livet ved en ulykke. Det oplyser Forsvaret i en pressemeddelelse mandag aften. Marineoverkonstablen fik hovedet i klemme i en luge og pådrog sig svære skader i hovedet.

Absalons skibslæge ydede førstehjælp, og en redningshelikopter blev tilkaldt, men marineoverkonstablens liv stod ikke til at redde. Ved helikopterens ankomst blev marineoverkonstablen erklæret død af en læge.

“Der er tale om en tragisk ulykke, og mine tanker går til de efterladte, som i dag har fået den værste besked af alle, og til besætningen og andre kolleger, som har mistet en kollega og kammerat,” siger kontreadmiral Torben Mikkelsen, der er chef for Marinestaben.

Absalon befandt sig på tidspunktet for ulykken nordøst for Bornholm, hvor skib og besætning deltog i øvelsen Northern Coast. De pårørende er ifølge Forsvaret underrettet.

guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Læs alle kommentarer