spot_img

Medarbejder dræbt ved ulykke på Søværnets støtteskib “Absalon” 

En marineoverkonstabel har mandag mistet livet ved en ulykke om bord på Søværnets skib Absalon. Det skriver Forsvaret i pressemeddelelse.

En marineoverkonstabel om bord på støtteskibet Absalon har mandag eftermiddag mistet livet ved en ulykke. Det oplyser Forsvaret i en pressemeddelelse mandag aften. Marineoverkonstablen fik hovedet i klemme i en luge og pådrog sig svære skader i hovedet.

Absalons skibslæge ydede førstehjælp, og en redningshelikopter blev tilkaldt, men marineoverkonstablens liv stod ikke til at redde. Ved helikopterens ankomst blev marineoverkonstablen erklæret død af en læge.

“Der er tale om en tragisk ulykke, og mine tanker går til de efterladte, som i dag har fået den værste besked af alle, og til besætningen og andre kolleger, som har mistet en kollega og kammerat,” siger kontreadmiral Torben Mikkelsen, der er chef for Marinestaben.

Absalon befandt sig på tidspunktet for ulykken nordøst for Bornholm, hvor skib og besætning deltog i øvelsen Northern Coast. De pårørende er ifølge Forsvaret underrettet.

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer