spot_img

“Vores virkelighed stemmer ikke overens med den højere oppe i systemet”

BAGGRUND: Besætninger på skibene i Arktis sejler ofte ”for kort” med en mandskabsmangel på over 15 pct. Det giver store udfordringer – ikke mindst, når ansættelsessystemet gør det svært at få ansat de rette i tide. Skibschefer i Nordatlanten ønsker realiteterne frem forud for de politiske forhandlinger om et nyt forsvarsforlig.

Da alarmen gik, lå inspektionsskibet ”Vædderen” i Søndre Strømfjord mere end et døgns sejlads syd for Uumanaaq på Grønlands vestkyst. Meldingen om, at en tsunami skulle have skyllet huse i vandet ved bygderne Nuugaatsiaq og på øen Illorsuit, kom sent lørdag den 19. juni, og om bord på det danske inspektionsskib besluttede skibschef...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Søren Elnegaard Petersen
Læser
Søren Elnegaard Petersen
12. september 2017 9:51

Det er da dagens historie at Niels Wang ikke kender situationen i sit eget værn…. politisk lefleri