spot_img

Hjort: “Regeringen har endnu ikke taget stilling til effektiviseringsforslagene”

Debatindlæg

Debatindlægget er udtryk for skribentens egne holdninger.

Regeringen vil først om nogle uger tage stilling til, hvilke effektiviseringsforslag fra budgetanalysen, der skal med i det samlede udspil til et forsvarsforlig. Det oplyser forsvarsministeren til OLFI.

Forsvarsministeriet har nu modtaget rapporten med forslag til mulige effektiviseringer af Forsvaret fra konsulenthusene Boston Consulting Group og Struensee & Co. Det skete lørdag, skriver Forsvarsministeriet i en mail til OLFI.

Rapporten er bl.a. udarbejdet som konsekvens af det nuværende forsvarsforlig 2013-2017, hvor det fremgår, at der skal gennemføres en budgetanalyse af det operative område. Rapporten er udarbejdet i et tæt samarbejde mellem Forsvarsministeriet, Finansministeriet og Værnsfælles Forsvarskommando.

“Regeringen vil i de kommende uger tage stilling til hvilke af de identificerede effektiviseringsforslag, der skal indgå i regeringens samlede udspil til det kommende forsvarsforlig. Regeringen har således endnu ikke taget stilling til effektiviseringsforslagene,” siger forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V).

Han fortæller videre, at “effektiviseringsforslagene skal ses i sammenhæng med den styrkelse af Forsvaret, som vil indgå i regeringens samlede udspil, hvor regeringen ønsker et substantielt løft ved at tilføre flere midler til Forsvaret”. Ifølge Claus Hjort Frederiksen forventer regeringen at offentliggøre sit samlede udspil til et nyt forsvarsforlig i begyndelsen af oktober.

Andre læste også

OLFI opdaterer til version 2.0 med et ansigtsløft og nye funktioner

Efter mere end otte år med det samme website går OLFI fremtiden i møde med en længe ventet version 2.0. Den byder på et mere tidssvarende udseende og nye funktioner. Vi håber, at I vil synes om forandringerne! Det har været min dårlige samvittighed. Alt for længe er jeg blevet...

Kommentér artiklen ...

8 KOMMENTARER

guest
8 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer