spot_img

Et maritimt eventyr sluttede med kærlighed, kildevand og klapsalver

Søværnets to sejlkuttere “Thyra” og “Svanen” vendte i dag hjem efter at have tilbagelagt næsten 13.000 sømil på et togt, der varede ni måneder med besøg i 13 lande i 26 havne. Forudgående bekymringer blev afløst af glæde over et succesrigt projekt, der kulminerede på de tidligere dansk vestindiske øer i marts.

De kastede fortøjningerne tilbage i oktober. Siden har Søværnets sejlkuttere “Thyra” og “Svanen” tilbagelagt næsten 13.000 sømil på et togt, der gik gennem Den Engelske Kanal via Portugal, Gran Canaria, Barbados, Puerto Rico og de tidligere dansk vestindiske øer over USA, Bermuda, Azorerne til England og via Kielerkanalen hjem til Danmark.

Artiklen fortsætter...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Jens Frederik Hansen
Læser
Jens Frederik Hansen
17. juli 2017 12:24

Det er vist meget sjældent et frieri klares med kun tre ord. De evindelige tre små ord hører til på et langt tidligere tidspunkt i et forhold, og de er i øvrigt ikke et spørgsmål, men en ensidig erklæring, som modtageren ikke behøver svare på.
Teoretisk kan man nøjes med 3 ord i et frieri, men så nærmer man sig temmelig stærkt en kommando snarere end et håbefuldt spørgsmål. “Skal vi giftes?” er altså ikke særlig imødekommende, og kunne måske endda fremkalde en vis tvivl om det fornuftige i dispositionen hos modtageren af budskabet.
Mon ikke “vil du gifte dig med mig”, altså 6 ord, nok er en mere traditionel form.
Høflighed kræver typisk mange ord.