spot_img

”Her er vi ikke bare skåret ind til benet. Vi skærer i benet”

INTERVIEW: Telegrafregimentet i Fredericia har om noget oplevet konsekvenserne af de massive besparelser på forsvarsområdet gennem de seneste fem år. Vi har været presset i bund, siger chefen, Søren Andersen. Personaleomsætningen er stor, og alligevel er det ifølge chefen blevet både populært og prestigefyldt at være tjenestegørende i regimentet.

Man ser det måske ikke lige med det samme. Hos Telegrafregimentet i Fredericia ånder formiddagen fred og ro, og det samme gør der i bygning 5, hvor staben har kontorer. Men tag ikke fejl. Når man skal beskrive nogle af de konsekvenser, som en årlig besparelse på 15 pct. har haft for Forsvaret, er der næppe noget mere oplagt...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer