Hvem ville du pege på som chef for Marinestaben (Søværnet)?

0
Kontreadmiralerne Nils Wang og Frank Trojahn tog i oktober afsked med sejlkutterne "Thyra" og "Svanen" på Holmen sammen med både sømænd og pårørende. Førstnævnte har været chef for Søværnets Operative Kommando, og Frank Trojahn er i dag chef for Marinestaben. Foto: Lars Bøgh/Forsvaret

SURVEY: OLFI undersøger, hvem læserne ville pege på som ny chef for Marinestaben (Søværnet), og om der skulle være nogen, som de personligt ville nedlægge veto mod. Giv dit svar inden fredag kl. 12.00.

Søværnet skal have ny chef, når kontreadmiral Frank Trojahn den 1. juni forlader stillingen for at blive chef for Udviklings- og Koordinationsstaben i Værnsfælles Forsvarskommando. Men hvem skal afløse ham? OLFI lister her en række kandidater, som du i det næste døgn kan stemme på. Tror du på en kandidat, som ikke optræder på listen, kan du selv bringe vedkommende i spil.

Du har ind til fredag kl. 12.00 til at svare på spørgsmålene.

Læs også: Om få uger har Søværnet fået ny chef: Hvem?

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Læs alle kommentarer