spot_img

Hvem ville du pege på som chef for Marinestaben (Søværnet)?

SURVEY: OLFI undersøger, hvem læserne ville pege på som ny chef for Marinestaben (Søværnet), og om der skulle være nogen, som de personligt ville nedlægge veto mod. Giv dit svar inden fredag kl. 12.00.

Søværnet skal have ny chef, når kontreadmiral Frank Trojahn den 1. juni forlader stillingen for at blive chef for Udviklings- og Koordinationsstaben i Værnsfælles Forsvarskommando. Men hvem skal afløse ham? OLFI lister her en række kandidater, som du i det næste døgn kan stemme på. Tror du på en kandidat, som ikke optræder på listen, kan du selv bringe vedkommende i spil.

Du har ind til fredag kl. 12.00 til at svare på spørgsmålene.

Læs også: Om få uger har Søværnet fået ny chef: Hvem?

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer