spot_img

Flere af Forsvarets øverste chefer har kun deres generalstjerner til låns

Flere generaler i Forsvarets øverste ledelse er ansat på åremålskontrakter og ryger tilbage i både rang, løn og pension, hvis ikke de leverer varen. HOD kritiserer den systematiske anvendelse af ansættelsesformen, men direktøren i Forsvarsministeriets Personalestyrelse forsvarer den.

En række af Forsvarets generaler og øverste chefer har reelt set kun deres generalstjerner og striber til låns. De er alle ansat på åremålskontrakter og ville ryge tilbage på oberstniveau, såfremt de af den ene eller anden årsag måtte fejle i deres nuværende stilling. Det viser en opgørelse over ansættelsesvilkårene for Forsvarets øverste ledelse, som OLFI har modtaget fra...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer