spot_img

Balance og diplomati i Danmarks fredeligste internationale mission

Søværnets sejlkuttere ”Thyra” og ”Svanen” har krydset Atlanterhavet og deltager i de kommende dage i markeringen af 100 året for salget af de dansk vestindiske øer. Det er en begivenhed, som kræver både balancegang og diplomati, og noget tyder på, at begge dele er lykkedes.

Charlotte Amalie/Skt. Thomas: Markeringen af 100-året for salget af de dansk vestindiske øer har været noget af en balancegang. For hvordan markerer man det egentlig, når hovedårsagen til den danske kolonitid var handel med slaver? Svaret kom to unge søofficerer med – oprindeligt uden at vide det – da de for halvandet år siden fødte ideen om at lade Søværnets to sejlkuttere krydse...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer