spot_img

Hvem skal afløse Peter Bartram som forsvarschef?

OLFI UNDERSØGER: Både i militære kredse og rundt om Forsvaret spekulerer mange på, hvem der afløser general Peter Bartram som forsvarschef i januar 2017. Nu kan du give dit besyv med ved at svare på tre korte spørgsmål.

Fredag annoncerede general Peter Bartram, at han ønsker at træde tilbage som forsvarschef, når hans åremålskontrakt udløber næste år. Det gør han den 10. januar, og forsvarsminister Peter Christensen (V) har i samme anledning sagt, at han vil udpege en ny forsvarschef hurtigst muligt – og uden ansøgningsrunde.

Men hvem tror du, at han ansætter som ny forsvarschef? OLFI stiller tre spørgsmål, hvor du kan få lov at agere forsvarsminister bag computeren og både udpege, nedlægge veto og gætte det bedste, du har lært. Hvis du vil have lidt baggrundsviden, kan du læse denne analyse af de mest oplagte kandidater fra sidste uge.

Sæt dine tre kryds nedenfor inden onsdag den 2. november kl. 12.00:

Se resultatet af afstemningen i denne artikel.

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer