spot_img

Hvem skal afløse Peter Bartram som forsvarschef?

OLFI UNDERSØGER: Både i militære kredse og rundt om Forsvaret spekulerer mange på, hvem der afløser general Peter Bartram som forsvarschef i januar 2017. Nu kan du give dit besyv med ved at svare på tre korte spørgsmål.

Fredag annoncerede general Peter Bartram, at han ønsker at træde tilbage som forsvarschef, når hans åremålskontrakt udløber næste år. Det gør han den 10. januar, og forsvarsminister Peter Christensen (V) har i samme anledning sagt, at han vil udpege en ny forsvarschef hurtigst muligt – og uden ansøgningsrunde.

Men hvem tror du, at han ansætter som ny forsvarschef? OLFI stiller tre spørgsmål, hvor du kan få lov at agere forsvarsminister bag computeren og både udpege, nedlægge veto og gætte det bedste, du har lært. Hvis du vil have lidt baggrundsviden, kan du læse denne analyse af de mest oplagte kandidater fra sidste uge.

Sæt dine tre kryds nedenfor inden onsdag den 2. november kl. 12.00:

Se resultatet af afstemningen i denne artikel.

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

Andre læste også

Her er nødråbet til ministeren og departementschefen fra piloterne

Abonnement
Forsvarsminister Troels Lund Poulsen og departementschef Pernille Langeberg har mandag den 22. april modtaget et brev fra 30 unge piloter med rubrikken: "Et flyvevåben i afvikling - nødråb fra piloter". Læs brevet her ... 22.04.2024 Emne: Et flyvevåben i afvikling – Nødråb fra piloter Til: Forsvarsminister Troels Lund Poulsen, Forsvarsministeriets Departementschef, Pernille...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer