spot_img

Jagten er gået ind på forsvarschefens afløser

ANALYSE: Forsvarschef Peter Bartram får efter alt at dømme ikke forlænget sin kontrakt, når den udløber til marts næste år. På grund af de forestående forhandlinger om et nyt forsvarsforlig kan han være forhenværende allerede ved årsskiftet. Større rokade på vej i Forsvarets øverste ledelse.

Udadtil ser alt helt normalt ud, og ingen taler om det. Men bag facaden i Forsvarsministeriet er jagten på en ny forsvarschef for længst gået ind. Og ikke nok med det. I løbet af de kommende år skal der skiftes ud i et større antal generalstillinger i Forsvarets øverste ledelse, og et større puslespil om udnævnelser og generalstjerner er derfor også i gang.

Forsvarschef Peter...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer