spot_img

Chefen for Forsvarsakademiet giver officersformand svar på tiltale

GENUDGIVELSE: Jo, man kan godt lave bedre uddannelser på kortere tid! Sådan lød svaret i 2016 fra kontreadmiral Nils Wang, som dengang var chef for Forsvarsakademiet. I anledning af påskens helligdage og den aktuelle debat om Forsvarets officersuddannelser genudgiver OLFI denne baggrundsartikel fra september 2016.

De militære officersuddannelser stod i stampe og var ikke længere tidssvarende. De kostede for meget, producerede for mange generalister og havde ingen bånd til det civile uddannelsessystem. Derfor var det på høje tid at lave dem om. Det mener kontreadmiral Nils Wang, som er chef for Forsvarsakademiet og ansvarlig for Forsvarets officersuddannelser.

“Vi burde have...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer