spot_img

Samfundets top mindedes de faldne

Debatindlæg

Debatindlægget er udtryk for skribentens egne holdninger.

Kronprinsparret deltog sammen med det halve af regeringen i mindegudstjenesten for Danmarks faldne i Holmens Kirke. Den sluttede traditionen med, at fanerne blev ført ud til tonerne af fanemarchen, som du kan se her. 

Det var en både smuk og bevægende mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke. Som introitus sang Holmens Kantori “I Danmark er jeg født”, og blandt salmerne var “Du, som har tændt millioner af stjerner”, “Hil dig, Frelser og Forsoner!” og “Altid frejdig når du går”.

Oven for kan du se og høre Fanemarchen, som sluttede mindegudstjenesten af.

Læs også: Bitter bismag blandt veteraner ved festligheder på flagdag

 

Andre læste også

Før eller siden er vi nødt til at sende Nato-tropper til Ukraine

DEBAT: Folk, der advokerer for en total ukrainsk sejr, må kalibrere deres retorik og strategi, for den kommer ikke, medmindre Nato engagerer sig militært i Ukraine, skriver debattør og historiestuderende Kasper Valentin Poulsen. Der er i sandhed sorte skyer over Ukraine i disse måneder. Både præsident Volodymyr Zelenskyj og hans...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer