spot_img

Officersformand: “Det er i den grad et ledelsessvigt”

INTERVIEW: Alarmerende officersafgang og vigende optag på officersuddannelserne, kan ifølge officersformand Niels Tønning få fatale konsekvenser for Forsvarets evne til at løse de opgaver, som politikerne ønsker. I dette interview med OLFI tegner han et ualmindeligt dystert billede af Forsvarets tilstand og fremtid.

For fem år siden pålagde den daværende regering Forsvaret at spare 2,7 mia. kr. om året. Det medførte en grundlæggende omstrukturering af hele HR-området, hvor en ny uddannelses- og medarbejderstruktur alene gav en besparelse på omkring 1 mia. kr. om året. I dag begynder man at kunne se konsekvenserne – både hvad angår fastholdelsen og rekrutteringen. Og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer