spot_img

Tak for i går – nu gælder det fremtiden

Lad mig benytte lejligheden til at sige tak til alle jer, der var inde på Olfi i går. Det var en lancering langt over, hvad jeg kunne have ønsket mig. Næsten 7.000 brugere har været inde og læse på Olfi siden åbningen i går morges, og det har givet næsten 24.000 sidevisninger. Tak.

Nu begynder det hårde arbejde med at fastholde og udvide læserskaren. Det vil formentlig altid være den store udfordring, når først nyhedens interesse har lagt sig. Til dem, der allerede hungrer efter nyt stof på Olfi, kan jeg berolige jer med, at mere er på vej. Men det er samtidig et meget bevidst valg ikke at overøse siden med materiale, for det tempo vil jeg – i hvert fald ikke indledningsvis – være i stand til at opretholde. Der vil løbende komme artikler på Olfi, nogle gange flere om dagen – andre gange kan der gå en, to eller flere dage i mellem.

Der skete en del på det sikkerhedspolitiske område i det store udland i går, og nogle vil mene, at jeg burde skrive om de helt aktuelle emner på den internationale scene også. Det kan være, at det kommer. Men det bliver ikke endnu.

De hurtige nyheder finder du andre steder

De hurtige nyheder, overskrifterne og korte historier, om hvad der hele tiden sker af udvikling rundt omkring i verden, er der rigeligt med andre gratis-aktører der skriver om. Olfis fokus skal være at finde egne historie og gå spadestikket dybere – med en dansk vinkel for øje. Og du må meget gerne tippe mig om emner, som du kunne tænke dig at få Olfi til at kigge på.

Jeg skal nok præsentere jer for både nyheder, opfølgninger og – ind i mellem – hurtige historier. Men grundlæggende er mit fokus et andet. Eftertænksomhed, nuancer og perspektivering. Jeg har i sinde at give mine kilder mere plads, end de ville få i mange andre medier, og jeg vil bestræbe mig på at dele sol og vind lige. I den debat er kritikere og fortalere for et mindre forsvarsbudget lige så velkomne som repræsentanter for det modsatte.

Kun gennem en åben og fordomsfri debat, kan vi blive klogere på hinanden og måske end da få et nyt perspektiv på en ellers ofte fasttømret opfattelse af et givent emne.

Lidt for mange tilbud om dating med ældre damer!

Jeg er klar over, at annonce-kompasset lige skulle kalibreres hen over dagen i går, og mange af jer er formentlig blevet tilbudt dating med ældre og storbarmede kvinder –  mig selv inklusiv. Den type annoncer skulle ikke længere være at finde på Olfi, men slipper der alligevel en annonce ind, som du finder upassende eller underlødig – så giv mig meget gerne et tip på mailen – og allerhelst med selve annoncens link. Så kan jeg nemlig blokere den.

Jeg kommer i løbet af den nærmeste tid til at installere et plugin, som gør det muligt at kommentere artikler ved at logge ind via Facebook. Det kommer til at lette muligheden for at kommentere, hvilket jeg vil sætte meget stor pris på, at I gør. Desværre kommer det nok til at betyde, at allerede afgivne kommentarer forsvinder.

Det næste indspark bliver en baggrundsartikel, som fortæller om sikkerhedssituationen i dag og den forandring, som der er sket i den danske sikkerhedspolitik, siden ”Olfert Fischer” sejlede mod Golfen i 1990.

Den kan du godt begynde at glæde dig til.

/Ernstved

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer