spot_img

Fire begravelser og en forløsning

ARKIV: I maj reddede besætningen på “Esbern Snare” 16 iranske gidsler efter et nærmest historisk søslag, som kostede fire somaliske pirater livet. Indblik har rekonstueret det dramatiske forløb ved hjælp af samtaler med skibets besætning, som for alvor fik piratjagten helt ind under huden.

Denne artikel blev bragt i Jyllands-Posten 3. juli 2011.

Piratskibet nægter at stoppe. Det sejler 8 knob og ignorerer fuldstændigt tilstedeværelsen af et 137 m langt dansk krigsskib. Gennem hele natten har “Esbern Snare” på afstand fulgt dets bevægelser, og nu vil chefen på det danske krigsskib se lasten og de formodede pirater nærmere an. Klokken er lidt i 7 om morgenen den 12. maj, da...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer